top of page
Zoeken
 • Foto van schrijverWim van den Oord

SMMB Masterclass van Boyd Hoek Review 2020

Hier vind je een uitgebreide review van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. De Masterclass is een 6-wekelijkse video cursus waarin je alle uitleg krijg om een succesvol SMMB bedrijf te kunnen beginnen. Je leert in de eerste paar weken al hoe je je eerste geld kunt verdienen. In deze review ga ik uitgebreid op alle onderdelen in en leg ik je uit wie Boyd Hoek is.


Inhoudsopgave

 1. Wie is Boyd Hoek?

 2. SMMB Masterclass van Boyd Hoek review

 3. Hoe werkt de SMMB Masterclass?

 4. Wat heb je nodig om een SMMB te starten?

 5. Resultaten en klantervaringen van SMMB Masterclass cursisten

 6. Wat betaal je voor de SMMB Masterclass?

 7. Wat krijg je na aankoop van de SMMB Masterclass?

 8. Wat zit er in de SMMB Masterclass?

  1. Week 1

  2. Week 2

  3. Week 3

  4. Week 4

  5. Week 5

  6. Week 6

  7. Week 7

 9. Conclusie over de SMMB Masterclass + gratis training

Wie is Boyd Hoek?


Boyd Hoek is een school 'drop-out' en wilde iets anders gaan doen met zijn leven.


Hij is gaan kijken naar verschillende opties om online geld te verdienen en besloot voor SMMB te gaan.


Nadat hij hier zelf goed succes mee heeft behaald besloot hij een cursus hiervoor op te zetten om andere te kunnen helpen.


In de SMMB Masterclass leert hij je stap voor stap wat ervoor nodig om een succesvol SMMB bedrijf op te zetten.
SMMB Masterclass van Boyd Hoek review


In deze review bespreek ik alles wat je nodig hebt om een goede mening te vormen over deze training. Je leest hier hoeveel werk ervoor nodig is maar ook klant ervaringen van anderen.


Hoe werkt de SMMB Masterclass?


De SMMB Masterclass is een masterclass om je alles bij te brengen om een Social Media bedrijf op te zetten. SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau. Boyd Hoek neemt je in deze training mee naar alle onderdelen die erbij komen kijken om dit tot een succes te maken. Je gaat stapsgewijs door alles heen, hieronder beschrijf ik in het kort wat je kunt verwachten:

 • Hoe zet je een goede basis op?

  • Welke markten zijn interessant om mee aan de slag te gaan?

  • Hoe kun je het beste gebruik maken van Facebook?

  • Wat je moet doen om je eerste klanten binnen te halen?

  • Het stroomlijnen van alle processen binnen je bedrijf.

Wat heb je nodig om een SMMB te starten?


In de onderstaande video geeft Boyd Hoek je zelf uitleg over wat je nodig hebt om een SMMB te starten. Hij gaat hier uitgebreid op in en je krijgt zo ook een goed beeld van Boyd Hoek zelf.


Resultaten en klantervaringen van SMMB Masterclass cursisten


Het is mooi om te zien dat er verschillende resultaten en klantervaringen te vinden zijn op social media. Daaraan zie je dat er snel succes mee behaald kan worden. Bekijk de screenshots hieronder om te zien wat andere studenten gedaan hebben:Er zijn zelfs al verschillende cursisten die 10.000 euro per maand verdienen. Echter hebben zij hier wel het nodige werk in gestoken.Wat kost de SMMB Masterclass?


De cursus bestaat uit 7 verschillende onderdelen met video's over de meest uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot Social Media Marketing.


Je betaalt voor deze cursus 997,- euro. Je hebt ook de mogelijkheid om de cursus in 3 termijnen te betalen. Je betaald dan uiteindelijk wel iets meer maar je hoeft niet ineens een groot bedrag te betalen.


Wat krijg je na aankoop van Masterclass?


Na aankoop van de SMMB Masterclass krijg je een uitgebreid pakket bestaande uit onder andere:

 • UItleg over het opzetten van je business

 • De juiste mindset

 • Hoe je meetings kunt opzetten en cold calls kunt doen?

 • Handige checklists en scripts voor een snelle start

 • Levenslange toegang tot het cursusmateriaal

 • Toegang tot de Facebook communityInhoud van de cursus


De training is opgedeeld in 7 verschillende weken. Je hebt dus gelijk een goed stappenplan van wat je per week kunt doen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het in je eigen tempo op te pakken.


Week 1


Week 1 bestaat uit 5 lessen. Dit is gebaseerd op het opzetten van je Social Media Marketing Bureau zodat je een goede start kunt maken. Er wordt je uitgelegd hoe het business model werkt, hoe je de markt leert kennen en wat de juiste mindset is.


Week 2


In week 2 leer je hoe je resultaten kunt gaan behalen. Deze week is uitgebreid en bevat 11 lessen. Je kirjgt uitleg over het Facebook algoritme, het sales process en hoe je met tools als Clickfunnels en Zapier kunt werken.


Week 3


Deze week leer je om snel resultaat te boeken zodat je een goede start maakt. Je leert hoe je je eerste klant kunt binnenhalen. De week bestaat maar uit 2 lessen maar deze zijn zeker niet minder belangrijk.


Week 4


Hoe kun je je bedrijf het beste gaan promoten? Je leert daar alles over in week 4. Het bestaat uit 6 lessen en je leert alles over sales. De video's gaan onder andere over cold calls, Facebook en LinkedIn en het afsluiten van een sale. Ook krijg je hier een sales script en kun je live calls van Boyd Hoek bekijken.


Week 5


Week 5 gaat volledig over je interne processen om te zorgen dat alles gestroomlijnd werkt. Je geaat hier zorgen dat de systemen goed samenwerken zodat je hier later veel profijt van hebt. Dit wordt uitgelegd in 3 lessen.


Week 6


Vervolgens leer je in week 6 hoe je je werk passief kunt maken en daarmee dus verder op kunt schalen. Op deze manier kun je steeds groter groeien als bedrijf en het verder uitbouwen. Deze week bestaat uit maar 1 les en gaat voornamelijk over automatisering.


Week 7


De laatste week


Conclusie over de SMMB Masterclass + gratis training


De SMMB Masterclass is een uitgebreide cursus en is voor een breed publiek toereikend. Als je graag met Social Media werkt en er geen problemen mee hebt om klanten binnen te halen. Dan kan dit zeker een goede cursus voor je zijn.


Zoals je hebt kunnen lezen is dit een cursus waar goed geld in te verdienen is. Je zult echter voor jezelf moeten bepalen of het iets voor jou is. De cursus is zeer uitgebreid en bevat ook salesscripts om je snel van start te kunnen laten gaan. Daarom ben ik van mening dat de cursus zeker de moeite waarde is.


14 weergaven0 opmerkingen

Comments


Man aan het werk met laptop
bottom of page