top of page
Zoeken
 • Foto van schrijverWim van den Oord

Review: Affiliate Marketing Revolutie 4.0 van Jacko Meijaard

Waarschijnlijk heb je al weleens van affiliate marketing gehoord? Of misschien zelfs wel van de Affiliate Marketing Revolutie. De Affiliate Marketing Revolutie is een populaire training gemaakt door Jacko Meijaard. In deze review lees je hier alles over.


Inhoudsopgave

 1. Wie is Jacko Meijaard?

 2. Affiliate Marketing Revolutie review

 3. Hoe werkt de Affiliate Marketing Revolutie?

 4. Jacko Meijaard in het AD

 5. Klantervaringen van de Affiliate Marketing Revolutie

 6. Internet succes gids community

 7. Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

 8. Wat krijg je na aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie?

 9. Inhoud van de cursus

  1. Module 1: Starten met affiliate marketing

  2. Module 2: Je website inrichten

  3. Module 3: Hoog scoren in google

  4. Module 4: Je website online zetten

  5. Module 5: Meten is weten

  6. Module 6: De puntjes op de i

  7. Module 7: Afronding

 10. Conclusie over de Affiliate Marketing Revolutie


Wie is Jacko Meijaard?


Jacko Meijaard is op zijn 18e zelf begonnen met affiliate marketing en heeft toen als doel gesteld om hiermee financiële vrijheid te creëren.


Tijdens zijn studie journalistiek kwam hij voor het eerst in aanraking met affiliate marketing.


Hij heeft door de jaren heen diverse succesvolle affiliate marketing websites opgezet.


In 2015 besloot hij om hier een cursus voor op te zetten en hiermee anderen te helpen financiële vrijheid te creëren.


Om die reden is de Affiliate Marketing Revolutie ontstaan en heeft hij al veel mensen verder kunnen helpen.Affiliate Marketing Revolutie review


Met deze Affiliate Marketing Revolutie kun je met weinig kosten een online business opzetten en veel geld verdienen. Dat klinkt interessant maar hier gaat wel wat werk aan vooraf. In deze review lees je hier meer over en over hoe het werkt. Ook vind je hier ervaringen van anderen.


Hoe werkt de Affiliate Marketing Revolutie?


Om te weten hoe de Affiliate Marketing Revolutie werkt is het handig om eerst uit te leggen hoe affiliate marketing werkt. Affiliate marketing is kort gezegd het promoten van andermans producten en jij ontvangt hiervoor een commissie. Hieronder staan globaal de onderdelen waar je uitleg over krijgt in deze cursus. Je leert onder andere:

 • Hoe je kunt starten met affiliate marketing?

  • Hoe je eenvoudig een website opzet?

  • Wat je moet doen om hoog te scoren in google?

  • Hoe je alles goed in de gaten houdt om verder te optimaliseren?


Jacko Meijaard in het AD


In het onderstaande interview waar Jacko Meijaard geinterviewd wordt door het AD legt hij zelf uit wat er allemaal mogelijk en hoe dit voor elkaar heeft gekregen. Je ziet ook gelijk wat voor persoonlijkheid Jacko Meijaard heeft.Klantervaringen van Affiliate Marketing Revolutie


Leden van de Affiliate Marketing Revolutie zijn erg positief over de training. Je ziet op internet diverse reviews hierover en deze zijn bijna allemaal positief.


Het duurt vaak wel even voordat je resultaten ziet maar als deze er zijn dan bouwt dit iedere maand verder op als je er actief mee bezig blijft. Op het forum zijn ook diverse succesverhalen te lezen. Hieronder vertel ik je meer over het forum.Internet succes gids community


Jacko Meijaard heeft op zijn website Internet succes gids een forum gebouwd voor alle leden van de Affiliate Marketing Revolutie. Het is een hechte community waarin iedereen bereid is elkaar vooruit te helpen en om sneller betere resultaten te behalen.


Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie eigenlijk?


De cursus bestaat uit 7 verschillende modules waarin je uitleg krijgt over alle onderdelen die nodig zijn om snel te starten met affiliate marketing. Je krijgt daarbij ook gratis toegang tot de community en ondersteuning van de leden en daarnaast ook van Jacko zelf zit er levenslang bij inbegrepen.


Normaal kost de cursus 297,- euro. Echter wordt er op dit moment een flinke korting gegeven op de cursus en wordt de cursus momenteel aangeboden voor slechts 47,- euro.


Wat krijg je na aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie?


Bij aankoop van de cursus krijg je de volgende onderdelen:

 • Uitleg over hoe te starten met affiliate marketing

 • Hoe zet je een website op?

 • Uitleg om hoog te scoren in Google

 • Alles om je website te verbeteren en conversies te verhogen.

 • Levenslange toegang tot het cursusmateriaal

 • Levenslange support via de Internet Succes Gids community


Inhoud van de cursus


De training bestaat uit 7 verschillende modules. Het is het beste om deze vanaf het begin te volgen. Dit zorgt voor een grotere kans op succes. Hieronder zie je de indeling van de modules:


Module 1: Starten met affiliate marketing

In de 1e module leer je wat affiliate marketing is en hoe je hier geld mee kunt verdienen.


Jacko Meijaard legt je zelf stap voor stap uit welke verschillende affiliate marketing netwerken er zijn. Ook geeft hij aan welke de beste zijn en hoe je de juiste producten kiest voor op jouw eigen website.


Het registreren van een domeinnaam en hoe je je eigen website opzet wordt in deze module ook uitgebreid uitgelegd.


Er zitten in deze module 8 video's die tussen de 5 tot 15 minuten duren.


Module 2: Je website inrichten

In module 2 wordt je geleerd hoe je je website kunt inrichten. Hierbij komt alles aan bod van het maken van een menu, websitepagina's, het schrijven van goede titels en subtitels en ook hoe je een logo toe kunt voegen.


Dit is een uitgebreide module met 10 video's.


Module 3: Hoog scoren in Google

Dit is een belangrijke module. Module 3 leer om met je website hoog in google te kunnen scoren. Dit doe je door middel van SEO oftewel Search Engine Optimisation.


Om te zorgen dat er gratis bezoekers op je website komen is het belangrijk om hoog in de Google zoekresultaten te staan. Dit doe je door middel van een zoekwoorden onderzoek om hier vervolgens goede blogartikelen over te schrijven.


Jacko leert je hier in deze module alles over.


Module 4: Je website live zetten

Deze module is vrij kort maar zeker niet onbelangrijk. Na de eerste 3 modules is je website klaar voor het grote publiek. Je zult de website live moeten zetten zodat deze voor je bezoekers zichtbaar is. Dit wordt je in 3 video's uitgelegd.


Module 5: Meten is weten

Na de livegang is het goed om alles goed bij te houden om te weten wat werkt en wat niet. Dit wordt je geleerd in module 5.


Er wordt uitgebreid ingegaan op de werking van Google Analytics en je kunt hier dan ook heel veel voordeel uit halen. Dit is dus zeker de moeite waard.


Module 6: De puntjes op de i

In module 6 leer je om alles nog verder te optimaliseren voor een nog beter resultaat. Het is om meerdere redenen goed om altijd aan je website te blijven werken en puntjes op de i te blijven zetten.


Ook wordt het belang van goede call to action knoppen uitgelegd. Deze module bestaat uit 4 video's.


Module 7: Afronding

De 7e en laatste module wordt er gesproken over de afronding van je website.


In de video's leer je hoe je nieuwe berichten voor je website aan kunt maken en worden er nog andere praktische en handige tips gegeven waar je op kunt letten.


Conclusie over de Affiliate Marketing Revolutie


Affiliate marketing is een laagdrempelige manier om geld te gaan verdienen op internet. Het kost je wel wat tijd en het duurt even voordat je hoog gaat scoren in Google. Echter als je volhoudt dan ga je hier gegarandeerd geld mee verdien.


In mijn opzicht is deze cursus zeker een aanrader om te gaan volgen als je geld via internet wilt gaan verdienen. En zeker nu de cursus momenteel voor 47,- euro aangeboden wordt.


112 weergaven0 opmerkingen

Comments


Man aan het werk met laptop
bottom of page